1
Fudbal

Aleksandar Mitrovic (C) goalkeeper Antony Moris (L) Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELIKI PEH ZA SRBIJU, BEZ MITROVIĆA NA IRSKU: Utakmicu propušta još jedan bitan igrač, Orlovi oslabljeni!

Objavljeno: 07.09.21 u 11:34

Loše vesti za našu selekciju.

Fudbalska reprezentacija Srbije će se večeras od 20.45 sastati sa Republikom Irskom u okviru kvalifikacija za SP, a pred ovaj susret, potvrđeno je ono čega smo se svi plašili. Prema saznanjima portala Mondo, Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na najboljeg strelca Aleksandra Mitrovića, kao i na defanzivca Matiju Nastasića.

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Mitrović se nakon trećeg gola Srbije protiv Luksemburga sudario sa protivničkim defanzivcem, a tom prilikom došlo je preloma nosa. Takođe povratnik u reprezentaciju Srbije Matija Nastasić doživeo je povredu, pa je zajedno sa Mitrovićem sa terena izašao u 84. minutu.

Matija Nastasic (L) and Nemanja Radonjic
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Juče u toku dana, oglasio se i selektor Srbije Dragan Stojković, ostavivši makar malo nade za Mitrovićev nastup. Piksi je potvrdio prelom, ali povreda očigledno nije sanirana.

Polomio je nos. Još ne znamo da li će igrati sutra. Imamo još jedan dan, pa ćemo videti. Ako se bude osećao dobro i doktor bude dozvolio biće na terenu. U suprotnom ako mu ne bude sanirana povreda teško da će igrati. Ali nismo još odlučili, rekao je selektor Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter