1
Fudbal

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SVE TO PADA U VODU: SMS imao statistiku kao nikada do sad, al ostaće upamćen kao tragičar!

Objavljeno: 07.09.21 u 23:55

U okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno protiv Republike Irske 1-1.

Srbija je imala previše dobrih šansi, koje nažalost nije iskoristila. Golman Irske Bazunu je sjajnim bravurama zaslužen za to što u njegovoj mreži nije završila još neka lopta.

Delovalo je da će ‘orlovi’ ovu utakmicu rutinski privesti kraju, ali u samoj završnici meča, usledio je šok za izabranike Dragana Stojkovića. Naime, u 87. minutu, Sergej Milinković Savić je pokušao da ispuca loptu, ali je napucao Milenkovića, od kog se ona odbila i završila iza leđa Predraga Rajkovića.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je najbolji igrač na meču upravo bio popularni ‘SMS’, iako će ga svi pamtiti kao tragičara. Kada pogledate njegovu statistiku, biće Vam jasno zbog čega je to tako. Vezista Lacija je imao 107 dodira, 93 procenta uspešnih dodavanja, osam od deset dugačkih lopti, dva od tri vazdušna duela je dobio. Ipak, na kraju će se pričati samo o njegovom kiksu, koji nas je puno koštao.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter