0
Evropske lige

FOTO: Twitter/FC Barcelona

PREDSEDNIK BARSELONE PRIZNAO DA JE GLEDAO MESIJEV DEBI: I on i ja smo se osećali loše, nije mi se svidelo!

Objavljeno: 07.09.21 u 13:10

Teško mu je pao rastanak.

Prava bomba u svetskom fudbalu, odjeknula je kada je Lionel Mesi pojačao PSŽ. Argentinac zbog pravlila LA lige nije mogao da ostane u Barseloni, a predsednik španskog velikana Đoan Laporta je na konferenciji za medije otkrio da je gledao Mesijev debi.

Mislim da smo se obojica osećali loše, jer cela situacija nije bila ono što smo želeli. Nisam pričao sa njim. Gledao sam njegov debi u Francuskoj. Bilo je čudno gledati ga u dresu druge ekipe. Nije mi se svidelo, počeo je Laporta.

Potom je Laporta objasnio da klub nije mogao da zadrži Mesija čak i da je Grizman ranije pojačao Atletiko Madrid. On je na kraju zaključio da je važno što su smanili potrošnju, pa će u narednim godinama moći da budu konkurentni.

Čak i bez Grizmana i uz smanjivanje plata naših kapitena, Mesi nije mogao da ostane. Ali, važno je da smo smanjili potrošnju na plate kako bismo bili ambiciozniji u narednim prelaznim rokovima, zaključio je predsednik Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter