0
Fudbal

Mladen Kocic UEFA Euro 2016 Futsal Evropsko Prvenstvo, Srbija - Slovenija 2.2.1016. Februar 2. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) total

PORAZ UPRKOS DOBROJ PARTIJI: Futsal reprezentacija Srbije poklekla protiv Brazila

Objavljeno: 07.09.21 u 10:45

Futsal reprezentacija Srbije poražena je od Brazila rezultatom 4:3  (3:2), u pripremnom meču za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Litvaniji.

„Orlovi“ su u ovom meču, koji je odigran u Poljskoj, pružili jak otpor jednoj od najboljih selekcija sveta ali su na kraju ipak poklekli pred favorizovanim rivalom.

Za ishod meča ključan je bio start utakmice, na kojem je južnoamerička selekcija, za šest minuta stekla dva gola prednnosti, pogocima Ramosa i Gulartea.

Prednost „karioka“ prepolovio je Radovanović u 8. minutu, da bi sedam minuta kasnije Brazil ponovo otišao na dva gola prednosti, stralac je bio ponovo Gularte.

Pred sam odlazak na odmor Srbija je ponovo smanjila zaostatak i to preko Kocića, da bi Gularte u 24. minuti kompletirao het-trik i ubio momentum „orlovima“. Konačan rezultat postavio je Ramić u 26. mminutu.

Poslednji test pred odlazak u Litvaniju, Srbija će imati u sredu, protiv istog rivala.

Srbija na šampionatu sveta prvi meč igra protiv Irana 14. septembara , tri dana kasnije rival je Argentina, a 20. septembra snage će odmeriti sa selekcijom SAD.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter