0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Orlovi pobeđuju i donose sam dobar profit!

Objavljeno: 07.09.21 u 11:00

Danas samo egzotika, dominiraju Afričke kvalifikacije. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

20.45 Netherlands – Turkey

Posle pola odigranih utakmica Turska je poen iza Holandije, a Norveška na isto poena kao “Lale”. Narandžasti će želeti da se revanširaju za poraz u Istanbulu i nanesu prvi poraz Turskoj u ovim kvalifikacijama. Mi mislimo da će u tome i uspeti uz domaće navijače i raspoloženi trojac Vajnaldum-Gakpo-Depaj.

Predlog: 1&3+ (1,91)

20.45 Austria – Scotland

Prva utakmica u Glazgovu završila je 2-2 kasnim golom Džona MekGina, ali obe reprezentacije do sada neće biti zadovoljne svojim učinkom. Izrael je ispred njih i to dva, odnosno tri, boda. Austrija nam deluje kvalitetnije od po kvalitetu limitirane Škotske sa menadžerom koji jedino može da ih spremi da izađu kao ratnici. Bodovi ostaju u Beču.

Predlog: 1 (1,84)

20.45 Ireland – Serbia

Irska je trenutno u očajnom momentu i svom najdužem nizu bez pobede u takmičarskim mečevima od II Svetskog Rata pa na ovamo – 15. Na pola odigranih utakmica imaju samo jedan poen i mora pravo čudo da se desi da bi završili na drugom mestu. Srbija potpuno suprotno – leti pod novim selektorom Draganom Stojkovićem. Aleksandar Mitrović je najbolji strelac celih Evropskih kvalifikacija.

Predlog: 2 (2,25)

20.45 Croatia – Slovenia

Kao i u Holandiji i ovde će domaćin biti željan osvete. Slovenija je Hrvatskoj nanela jedini poraz i jedini su koji su postigli gol protiv “kockastih”. To je bila prva pobeda Slovenije u međusobnim susretima. Hrvatska odbrana je fenomenalna, a kasni gol Marsela Brozovića doneo je tri boda u Bratislavi. Ovo je prvi put nakon 24 godine da Slovenija ide u Split. Čist kec.

Predlog: 1 (1,66)

UKUPNA KVOTA: 13,13 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 6316409

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter