1
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic and Ivica Iliev (R) Partizan—Trening & Press-Super League Season 2021/20 Beograd, 15.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘NIJE TO ZA NJEGA’: Konačno se oglasio Iliev, evo šta kaže o navodnom odlasku Aleksandra Stanojevića!

Objavljeno: 07.09.21 u 16:46

Grobari su čekali da se on oglasi.

Kao bomba je odjeknula vest da je turski Geztepe zainteresovan za trenera Partizana Aleksandra Stanojevića. Povodom toga, oglasio se prvi čovek sportskog sektora Partizana Ivica Iliev.

On se nada da će Stanojević i dalje ostati na klupi crno-belih.

– Nije to za Saleta! On je top trener i verujem da će sa Partizanom napraviti veliki rezultat – rekao je za ‘Kurir’ Ivica Iliev.

Aleksandar Stanojevic Partizan – Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Turski klub je posle slabog početka sezone otpustio trenera Unala Karamana, nakon čega je uticajni turski novinar Jagiz Sabundžoglu najavio Stanojevića.

Podsetimo, Stanojević se u Humsku ulicu vratio pre godinu dana, kada je sa ‘parnim valjkom’ potpisao dvogodišnji ugovor. Turci navodno nude znatno povoljnije finansijske uslove, jer po svaku cenu žele da na klupi Geztepea vide srpskog trenera.

0
0

1 Komentara

  1. To beše onaj trener koga svi živi pteraše is njihovih klubova ? Onaj što reče da Suma ima rupturu mišića, a Suma otišao da igra za reprezentaciju ? Informaciju dobijamo od čoveka koji je dao ostavku pre godinu dana, a još obavlja funkciju u klubu. Komedija od kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter