0
Evrokupovi

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NAVIJAČI ŽELJNO IŠČEKUJU DEBI: Kristijano odradio prvi trening u Mančesteru! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.21 u 19:22

Portugalac zbog žutih kartona propušta meč protiv Azerbejdžana!

Kristijano Ronaldo je stigao u Mančester i odradio je prvi trening sa ekipom Junajteda. Portugalski reprezentativac je ponovo deo ekipe sa ‘Tetra snova‘, za koju je u prvom mandatu sa velikim uspehom nastupao od 2003. do 2009. godine.

Nekadašnji as Real Madrida je odlučio da se vrati u Englesku pre isteka reprezentativne pauze. Popularni ‘CR7‘ zbog žutih kartona propušta utakmicu koju njegova selekcija trenutno igra u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. Portugal vodi sa 0:2 protiv selekcije Azerbejdžana u Bakuu.

Navijači ekipe sa stadiona ‘Old Traford‘ sa nestrpljenjem očekuju Ronaldov debi. Očekuje se da će Ole Gunar Solskjer već u subotu moći od starta da računa na Portugalca. Junajted će tada u Mančesteru ugostiti ekipu Njukasla.

Nakon tri odigrana kola u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Engleskoj, Junajted se nalazi na trećem mestu sa sedam osvojenih bodova. Izabranici trenera Solskjera su savladali Lids sa 5:1 i Vulverhempton sa 0:1, dok su u drugom kolu remizirali 1:1 sa ekipom Sautemptona.

Engleski klub će ove sezone učestvovati u Ligi šampiona. Junajted se nalazi u grupi F, gde će se za plasman u nokaut fazu boriti sa Atalantom, Viljarealom i Jang Bojsom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Manchester United (@manchesterunited)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter