0
Fudbal

FOTO: FSS

KAPITEN PORUČUJE DA NEMA PREDAJE: ‘Sada je sve u našim rukama, moramo da pobedimo sve do kraja’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.21 u 23:32

U Dablinu, fudbalska reprezentacija Srbije i Republika Irska podelili su bodove, pošto je nakon 90 minuta rezultat bio 1:1.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića dominirali su tokom čitave utakmice. Sjajnu, napadačku igru su krunisali golom Sergeja Milinkovića- Savića u 20. minutu, koji je glavom matirao protivničkog golmana.

Zbog velikog broja propuštenih prilika, kazna je stigla u 87. minutu kada je nesrećan autogol postigao Milenković pošto ga je pogodio Milinković Savić u želji da ispuca loptu. Nakon meča, kapiten ‘orlova’ Dušan Tadić ističe da je sada sve u njihovim rukama.

– Imali smo mnogo više šansi. Ranije je trebalo da damo drugi gol i privedemo utakmicu kraju. Bezveze smo primili taj gol. Sad treba da dobijemo sve tri utakmice, sve je u našim rukama, naš cilj je plasman na Svetsko prvenstvo – istakao je sjajni fudbaler.

 

Portugal posle pet mečeva ima 13 bodova i zauzima prvo mesto na tabeli, dok su ‘orlovi’ drugi sa 11 bodova. Ostaje nam da vidimo ko će se direktno plasirati na Svetsko prvenstvo, a ko će šansu za Katar tražiti kroz baraž.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter