0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI DEKLASIRALI RUMUNSKU EKIPU: Kuzmić i Mitrović predvodili Zvezdu do nove pobede!

Objavljeno: 07.09.21 u 20:45

Dejan Radonjić nije mogao da računa na tri prvotimca!

Košarkaši Crvene zvezde su u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ ubedljivo savladali Oradeu iz Rumunije. Pripremna utakmica u glavnom gradu Srbije je završena rezultatom 74:50 u korist aktuelnog šampiona ABA lige.

Crveno-beli su nastavili pobednički niz i ovo je treći trijumf na isto toliko odigranih utakmica. Ekipa sa Malog Kalemegdana je do sada bila bolja od FMP-a i Mega Basketa. 

Dejan Radonjić je danas dao šansu i mlađim igračima, jer šef stručnog štaba Zvezde nije mogao da računa na Ognjena Dobrića, Erona Vajta i Nejta Voltersa.

Gostujuća ekipa je uspela da reši prvu deonicu u svoju korist. Crveno-beli su se ubrzo konsolidovali i prvenstveno zahvaljujući odličnom defanzivom su ostvarili ubedljivu prednost do kraja prvog poluvremena. Na pauzu se otišlo sa rezultatom 44:27, a Oradea je u drugoj četvrtini postigla samo sedam poena.

Najefikasniji igrač u redovima domaćeg tima bio je Ognjen Kuzmić. Nekadašnji centar Golden Stejt Voriorsa i Real Madrida je meč završio sa 14 poena. Pratio ga je Luka Mitrović sa 11 poena, dok su Majk Cirbes, Nikola Kalinić i Dejan Davidovac dodali devet poena.

CRVENA ZVEZDA: Gušić 3, Lazarević 4, Davidovac 9, Uskoković, Mitrović 11, Lazić, Кalinić 9, Holins 7, Ivanović 8, Popović, Kuzmić 14, Cirbes 9.

Nema sumnje da je današnji protivnik po kvalitetu daleko ispod crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter