0
Evropske lige

Fudbal UEFA Champions League season 2014-2015 Second qualifying round, Second leg Partizan v Steaua Bucharest from left Marko Jevtovic Miroslav Vulicevic Valeri Bozhinov (Bojinov) Darko Brasanac Nikola Trujic celebrate victory over the Steaua Beograd, 05.08.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA PROMENIO KLUB: Nakon Mađarske i Grčke, došao je red i na Nemačku!

Objavljeno: 07.09.21 u 11:52

Klub je zadovoljan ovim transferom.

Nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Trujić je novo pojačanje nemačkog Auea, tima koji nastupa u drugoj ligi Nemačke. Aue je u prvih 5 kola osvojio samo 3 boda, postigli su 2 pogotka, pa je logičan potez bio angažovanje novog igrača u napadu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Erzgebirge Aue (@fcerzgebirgeaue)

Izbor je pao na Nikolu Trujića, koji se već duže vreme nalazio na probi u nemačkom drugoligašu. Tokom reprezentativne pauze, on je u pobedi nad trećeligašem Haleom postigao dva pogotka pokazavši upravi šta od njega mogu da očekuju.

Ne postoji obeštećenje za Nikolino angažovanje, a njegovi lični zahtevi nisu previsoki za igrača njegovog kvaliteta, rekao je Aleksej Špilevski trener Auea nakon utakmice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Trujic (@ntrujic_92)

Ugovor je potpisan do juna 2022. godine, a pre odlaska u Nemačku, Trujić je nastupao za grćki AEL, dok je u sezoni 2019/20 nosio dres Debrecina.

Srećan sam što sam ovde. Nadam se da ćemo odlično raditi zajedno, rekao je Trujić nakon potpisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter