0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Macva Branislav Knezevic (R) and Guelor Kanga Beograd, 11.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELIKI PREOKRET: Srpski vezista umesto u Slovačkoj, završio u Primeri! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.21 u 13:22

Iako je već bio viđen kao novi član Dunajske Strede, Branislav Knežević će ipak put Španije.

Doskorašnji fudbaler šabačke Mačve otputovao je u Španiju gde će, po obavljanju lekarskih pregleda postati novi igrač tamošnjeg prvoligaša Elčea.

Kako je rok za registraciju igrača za predstojeću sezonu istekao, Knežević će do januara samo trenirati sa svojim novim timom i pripremati se da od druge polusezone konkuriše za tim.

Devetnaestogodišnji Šapčanin je danas stigao na lekarske preglede zajedno sa Havijerom Pastoreom, koji je nakon rastanka sa Romom takođe zadužio opremu Elčea.

Knežević je ponikao u redovima Mačve, za koju je kao senior debitovao u sezoni 2019/20, a svojim partijama je brzo skrenuo pažnju brojnih evropskih klubova, a u jednom momentu je za njega bila zainteresovana i Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter