0
Fudbal

Team of Serbia (TOP) from left goalkeeper Predrag Rajkovic Nikola Milenkovic Strahinja Pavlovic Aleksandar Mitrovic Matija Nastasic Sergej Milinkovic-Savic (DOWN) Filip Kostic Dusan Tadic Darko Lazovic Sasa Lukic Nemanja Gudelj Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRPSKI INAT ĆE MORATI DA PRORADI: Kažu da Srbija neće ići na Mundijal i da smo prvi ispod crte! (FOTO)

Objavljeno: 06.09.21 u 18:16

Ovo će nas sigurno motivisati.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra sjajno u kvalifikacijama za SP u Kataru. Izabranici Dragana Stojkovića su u poslednjem duelu slavili protiv Luksemburga sa 4:1, dok ih sutra očekuje i utakmica protiv Republike Irske u gostima. Irci su uspeli da namuče Portugal, koji je pobedu izvukao u poslednjih nekoliko minuta meča.

U selekciji Srbije trenutno vlada pozitivna atmosfera, a šanse za plasman na Mundijal rastu iz meča u meč. Ipak, specijalizovani portal Grejsnot koji se bavi statističkim analizama ne misli tako. Oni su prognozirali da se Orlovi neće plasirati na Mundijal, kao i da su prema statistici prvi ispod crte.

Grejsnot nam daje samo 20% šanse da budemo bolji od Portugalaca, dok su šanse za plasman nešto veće, 37%. Samim tim naša selekcija je pozicionirana na 14. mesto, dok samo 13 timova ide u Katar. Ipak, u prvom meču smo pokazali da možemo da igramo protiv Portugala, pa nas ovi statistički parametri ni malo neće dotaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter