0
ATP

FOTO: Instagram @djotafreestyle

ŠOK ZA NAJBOLJEG SVETSKOG TENISERA: Opljačkana kuća Novaka Đokovića, žrtva i poznati jutjuber Đota koji mu je bio gost (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.21 u 14:08

Dok se najbolji srpski teniser svih vremana spremao na pohod na još jedan trofej US Opena, sačekala ga je vrlo neprijatna vest.

Naime, kako prenosi „Meridijansport“, kuća Novaka Đokovića u Marbelji našla se na meti provalnika, koji su iz kuće odneli novac, nakit i skupocene satove.

Ovaj razbojnički čin se, prema saznanjima pomenutog portala, dogodio 23. avgusta, a pored porodice Đoković, štetu su pretrpeli i još neki porodični prijatelji, koji su u tom momentu boravili u kući.

FOTO: Instagram @djotafreestyle

Jedan od njih bio je i poznati srpski jutjuber Đota, koji je sa svojom devojkom bio u poseti porodici Đoković, kao gost Novakovog brata, Marka. Jutjuber je ubrzo sa javnošću podelio i fotografije nakon ovog nemilog događaja.

FOTO: Instagram @djotafreestyle
FOTO: Instagram @djotafreestyle

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter