0
Odbojka

Odbojka Volleyball Srbija v Bugarska-Prijateljski mec Uros Kovacevic (R) Beograd, 29.12.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SILOVITA SRBIJA U OSMINI FINALA: Pokazali da je meč protiv Poljaka bio samo loš dan!

Objavljeno: 06.09.21 u 20:25

Odlično izdanje ekipe Slobodana Kovača

Odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u osminu finala Evropskog prvenstva, pošto je u meču četvrtog kola savladala Portugaliju sa 3:1 (25:15, 25:21, 22:25, 25:17).

Izabranici Slobodana Kovača su ostvarili tako treću pobedu i matematički obezbedili plasman među 16 najboljih selekcija Starog kontinenta.

Iako bez kapitena Nemanje Petrića, odobojkaši su pokazali šampionski karakter i počistili su Portugalce sa terena. Nakon nešto lošijeg izdanja protiv Poljaka, Srbi su pokazali da je to bio samo jedan loš dan.

Uzdigli su se i odigrali na svom nivou za veoma važnu pobedu. Izuzev trećeg seta, srpska reprezentacija je igrala perfektno i bez nekih većih problema nadigrala Portugalce, koji su očigledno daleko od našeg nivoa.

Najefikasniji je u reprezentaciji Srbije je bio Dražen Luburić sa 20 poena, Pavle Perić je upisao 15 poena, dok Marko Ivović stao na 13.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter