0
Lifestyle

FOTO: Youtube/Screenshot

POZNATI JUTJUBER OTKRIO DETALJE PLJAČKE ĐOKOVIĆEVE KUĆE: Bili su to lopovi koji znaju šta rade! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.21 u 17:49

Ostali su šokirani.

Kuća u Marbelji, čiji je vlasnik brat najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, opljačkana je 23. avgusta. Tada je u kući Đokovića kao gost boravio poznati jutjuber Nikola Milošević Đota, koji je takođe opljačkan, a detalje o svemu otkrio je u videu na svom Jutjub kanalu.

Mi smo u subotu stigli, uveče smo otišli do grada da kupimo nešto. Ja sam poneo neki novac iz koverte. To je bio poslednji put kada sam video kovertu. Novac koji je bio u koverti nisam uzimao do ponedeljka, jer sam kod sebe imao ono što mi je ostalo od subote. Međutim, u ponedeljak ujutru koverta nije bila u rancu, počeo je Đota i dodao:

Bilo mi je čudno što nema samo koverte, a oprema koja se nalazila u torbi je vrednija od novca koji su uzeli. Onda sam shvatio da su to lopovi koji znaju šta rade. Ne uzimaju stvari koje ne mogu da prodaju ili stvari koje bi mogle da se prate. Bilo je teško “provaliti” da smo pokradeni, jer je sve bilo na svom mestu. Ništa nije bilo ispreturano, bilo je gospodski odrađeno, istakao je Milošević.

Potom je otkrio i šta je sve nestalo iz kuće, rekavši da je njemu ukraden samo novac, dok je njegovom prijatelju odnet luksuzan sat.

Meni je ukraden novac, a jednom od mojih prijatelja je ukraden luksuzan sat, tako da je taj sat mnogo vredniji. I moj novac i njegov sat su bili u prizemlju. Skontali smo da su lopovi ušli, odradili prizemlje, otišli u podrum i odradili podrum. Mislimo da se sve to desilo u noć između subote na nedelju. Ukradeno mi je pet hiljada evra u kešu. Četiri hiljade evra i hiljadu evra u dinarima. Ukrali su mi taj novac prvo veče kada sam došao, zaključio je Đota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter