0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 26: Ricardo Gomes (R) and Seydouba Soumah (L) of Partizan celebrate after the UEFA Conference League Play-Off Leg Two match between FK Partizan and CD Santa Clara at Partizan Stadium on August 26, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

POVREDA, ILI JE NEŠTO DRUGO U PITANJU?: Prvo oko Sume, a sada se digla neviđena frka oko Rikarda – napadač crno-belih napustio reprezentaciju!

Objavljeno: 06.09.21 u 10:14

Napadač Partizana Rikardo Gomeš napustio je kamp reprezentacije Zelenortskih ostrva i krenuo je nazad za Beograd.

Pomenuti napadač je jedan od najvažnijih šrafova tima Zelenortskih ostrva, a i jedan je od najboljih igrača Partizana. On je po dolasku u kamp reprezentacije navodno prijavio povredu, proteklih dana je bio na terapijama, zbog čega nije mogao da zaigra na utakmici sa Centralnoafričkom Republikom.

Ricardo Gomes (C) Hidemasa Morita (L) Anderson Carvalho (R)
Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v SD Santa Clara (Portugalija)
Beograd, 26.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Uoči meča narednog kola protiv Nigerije, Rikardo je i dalje bio van stroja, pa je odlučio da se vrati za Beograd. Povodom toga, Fudbalski savez Zelenortskih ostrva je objavio saopštenje, koje Vam prenosimo u celosti:

Igrač je obavestio lekarski tim i stručni štab po dolasku u kamp da je povređen i od tada je imao samo jedan kondicioni trening. Takođe je obavestio i da nije fizički u stanju da bude deo tima protiv Centralnoafričke Republike, čak ni kao rezerva. Isti igrač je 4. septembra odlučio da napusti hotel u kojem je ekipa smeštena. Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smeštaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost na žrtvovanje svakog ko sa ponosom brani boje Zelenortskih ostrva. Svih 26 fudbalera koji su trenutno u sastavu reprezentacije, kao i oni koji nisu trenutno tu, moraju da budu na usluzi nacionalnom timu i da poštuju odluke stručnog štaba, koje podrazumevaju da se bude starter, iskorišćena izmena ili neiskorišćena ili čak da se ni ne bude u protokolu. Jedinstvo tima je iznad svakog pojedinca. Želimo Rikardu Gomešu sve najbolje na privatnom i profesionalnom planu – stoji u saopštenju FSZO.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter