0
Fudbal

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Tražimo sreću u afričkim kvalifikacijama, pogledajte šta je danas na ‘repertoaru’!

Objavljeno: 06.09.21 u 11:00

Danas samo egzotika, dominiraju Afričke kvalifikacije. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

15.00 Benin – D.R. Congo

Izuzetno tvrda grupa gde su u prvom kolu obe utakmice ušle 0-2 gola. Iako Benin ima tri poena, a D.R. Kongo samo jedan ne mislimo ni najmanje da su bolja ekipa domaćini. Veteran Diumersi Mbokani predvodi goste i imaju sve šanse da prođu ovu grupu i uđu u treću rundu kvalifikacija za SP.

Predlog: UG0-2 (1,53)

18.00 South Africa – Ghana

Potpuno neverovatna kvota na Ganu koju je šteta neiskoristiti. Jedna od najboljih Afričkih reprezentacija gostuje Južnojafričkoj Republici koja nije imala ozbiljan tim od 1998. godine.
Zaboravite 2010. kada su bili domaćini, da nisu ne bi igrali to SP. Čista dvojkana braću Aju u napadu.

Predlog: 2 (3,70)

18.00 Czech Republic U21 – Albania U21

Češka ima fenomenalan mladi tim ali to znaju i kvoteri pa je kvota na njih izuzetno mala. Dodali smo iz tog razloga i golove. Česi su dobili Sloveniju u prvom kolu dok je Albanija razbila slabašnu Andoru i po tom rezultatu ne možemo suditi.

Predlog: 1&2-5 (1,64)

18.00 Guinea – Morocco

Još jedna dvojka na ovom tiketu! Maroko je ubedljivo najbolja reprezentacija u ovoj grupi i bila bi senzacija da ne odu dalje. Gvineja im jeste najveći konkurent ali daleko su od kvaliteta Arapske reprezentacije. U prvom kolu lako su rešili Sudan, dok Gvinje nije dobila Gvineju Bisao. Čista dvojka.

Predlog: 2 (2,15)

KUPNA KVOTA 19,96 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 4093515

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter