0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ODLUKA U KORIST FUDBALA: Partizan i Zvezda će u Evropi imati podršku u gostima, spremite se za putovanja!

Objavljeno: 06.09.21 u 19:12

Poznato je da su naši navijači svuda.

Jednu odluku UEFA, svi ljubitelji fudbala su dugo čekali i čini se da se ostvarila ona čuvena „Ko čeka, taj i dočeka“. Naime, odobreno je prisustvo gostujućih navijača na svim mečevima Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, što znači da će i crno, ali i crveno-beli imati podršku i na strani.

delije navijaci fans supporters zastave
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Crvena Zvezda
Beograd, 29.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Poznatno je da naši klubovi imaju veliki broj pristalica u inostranstvu, a red je da se spreme navijači iz Portugala, Bugarske i Danske, ako pitate Delije, kao i navijači iz Belgije, Estonije i Kipra ako pitate Grobare. Zvezda će se u Ligi Evrope sastati sa Bragom, Ludogorecom i Mitjilandom, dok će Partizan u Ligi Konferencija odmeriti snage sa Gentom, Florom i Anortozisom.

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Vojvodina v FK Partizan
Novi Sad, 25.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ipak i ovde postoji jedan potencijalan problem. Osim dozvole koju je izdala UEFA, potrebna je i saglasnost obe države čiji se klubovi sastaju. Takođe, podrazumeva se da će navijači morati da poštuju mnogobrojne kovid protokole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter