0
Ostali sportovi

FOTO: www.waterpoloserbia.org

O NJEMU ĆE SE TEK PRIČATI: Srbin je najbolji mladi vaterpolista sveta, mnogi smatraju da je on naslednik Filipa Filipovića!

Objavljeno: 06.09.21 u 09:20

Srbija je prvak sveta za igrače do 20 godina.

U utakmici na kojoj bi pozavideli i seniori, puleni Uroša Stevanovića (treća titula ove sezone) su savladali odličnu Italiju 10:8 i tako, posle srebra u Kuvajtu pre dve godine, stigli na krov sveta.

Jedan od najzaslužnijih za ovaj uspeh bio je Marko Radulović, koji je u ključnim trenucima meča preuzeo odgovornost na sebe, i uspeo da prelomi utakmicu u korist ‘Delfina’.

Titula za najboljeg mladog vaterpolistu sveta pripala je upravo u ruke igrača Primorja. Treba dobro zapamtiti njegovo ime, jer je on budućnost svetskog vaterpola, a mnogi smatraju da je ujedno i naslednik Filipa Filipovića.

Golove za Srbiju na ovom meču postigli su: Marko Radulović, Nemanja Stanojević i Stefan Branković po dva, Vasilije Martinović, Bogdan Gavrilović i Marko Radović po jedan. Kod Italije, raspoloženi za igru u napadu, bili su Mateo Grata, Filipo Ferero i Andrea Mladosik sa po dva gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter