0
ATP

(191011) -- SHANGHAI, Oct. 11, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic (R) of Serbia hugs Stefanos Tsitsipas of Greece after the men's singles quarterfinal match between Novak Djokovic of Serbia and Stefanos Tsitsipas of Greece at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 11, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

NOVE PROZIVKE NA NOVAKOV RAČUN: ‘Te stvari je on pokupio od Novaka!’

Objavljeno: 06.09.21 u 22:50

Mnogo se priča o ovome u poslednje vreme..

Cicipas je počeo relativno često da ide do toaleta tokom svojih mečeva i to baš u momentima kada mu ide loše.. Mnogima se to nije svidelo, a čak su ga neke kolege i javno kritikovale, zbog čega je stavljen na ‘stub srama’. Ipak, Patrik Muratoglu je za Cicipasovo odlaženje u toalet povezao sa Novakom Đokovićem.

‘Kada je gubio 2-0 u finalu Rolan Garosa, Đoković je uzeo pauzu za toalet, vratio se i onda je to bio drugačiji meč. To je naučio od Đokovića. Ali, nije znao da je Đoković razbio njegov ritam. Znao je da je Đoković morao da uzme vreme za sebe u svlačionici i da se resetuje, kako bi igrao drugačije. Naučio je od njega, isprobao to i donelo mu je rezultat. Zato to stalno radi.’ – rekao je Mutaroglu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter