0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter Zach Leday Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NAJBOLJI IGRAČ SE KONAČNO PRIKLJUČIO PARTIZANOVIM TIMSKIM TRENINZIMA: Oporavio se od lakše povrede! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.21 u 19:42

Jaki protivnici do kraja priprema.

Košarkaši Partizana su se nakon turnira u Opatiji vratili u Beograd gde su nastavili sa pripremama za narednu sezonu. Crno-beli su u prvom meču poraženi od Cibone, dok su u duelu za treće mesto lako savladali Cedevita Olimpiju.

Izabranike Željka Obradovića prvo očekuje prijateljski meč u Kragujevcu protiv Radničkog, a potom i dosta kvalitetan turnir u Turskoj. Susret protiv Kragujevčana igra se u utorak od 19 časova, a svoja očekivanja pred taj meč, kao i pred predstojeći turnir u Turskoj izneo je Uroš Trifunović.

Zeljko Zelimir Obradovic Kevin Punter Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kao i svaka utakmica, da se uigramo što više, da damo sve od sebe i da se pokažemo u što boljem svetlu i da budemo timski što bolji. Mi se borimo za sam vrh u svakom takmičenju i mislim da će nam to što igramo turnire protiv evroligaških ekipa mnogo značiti za sezonu, istakao je mladi bek Partizana.

Dobra vest za crno-bele je i ta da se treninzima vratio jedan od najboljih košarkaša Kevin Panter, koji zbog povrede nije putovao u Opatiju. Partizan još uvek nije kompletirao ekipu za narednu sezonu, a prema najavama sportskog direktora Zorana Savića, najtrofejniji klub u Srbiji bi trebao da pojača jedan igrač na poziciji centra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter