0
Fudbal

(191216) -- FLORENCE, Dec. 16, 2019 (Xinhua) -- FC Inter's Romelu Lukaku (R) vies with Fiorentina's German Pezzella during an Italian Serie A soccer match in Florence, Italy, Dec. 15, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

LUKAKU BURNO REAGOVAO NAKON POREĐENJA SA RONALDOM: „Nikada, ali nikada nemojte da me upoređujete sa njim“!

Objavljeno: 06.09.21 u 20:00

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku pobunio se povodom pojedinih poređenja sa Kristijanom Ronaldom.

Portugalac je nedavno postao rekorder po broju golova za nacionalni tim (111), a Lukaku je u dresu Belgije stigao do broja 68.

Upitan da li bi mogao da bude kao Ronaldo i dostigne njegov rekord, napadač „đavola“ se pobunio.

„Nikada, ali nikada nemojte da me upoređujete sa njim. Kristiano je za mene jedan od tri najbolja igrača u istoriji fudbala. Neću da kažem da li je prvi, drugi ili treći, ali je među njima. To što je on postigao u fudbalu je za sve igrače moje generacije potpuno neverovatno. Imao sam sreće da sam se takmičio protiv njega dok sam bio u Italiji. Sada ćemo se sresti u Premijer ligi i to mi je drago. A ta poređenja mene i njega i naših statistika stvarno nema nikakvog smisla“,rekao je Lukaku.

Belgija je u ovom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru savladala Estoniju rezultatom 5:2, Češku rezultatom 3:0.

U sredu gostuje Belorusiji, ali na neutralnom terenu u Kazanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter