0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

HAOS U FILADELFIJI I DALJE TRAJE: Simons po svaku cenu želi da napusti klub, spreman je čak i da plati ogromnu svotu novca!

Objavljeno: 06.09.21 u 10:42

Definitivno neće nastupati za Filadelfiju sledeće sezone.

Poznato je da Ben Simons želi da napusti Filadelfiju, i kako trenutno stvari stoje, to će se desiti pre početka nove sezone. On je odbio da trenira sa ekipom, na telefon se ne javlja a iz njegovo tabora su poručili da će on platiti kaznu od 1,3 miliona dolara zbog propuštenih obaveznih treninga sa Siksersima.

– Rečeno mi je da Ben Simons nema problem sa tim, platiće da ne trenira sa ekipom – rekao je američki novinar Brajan Vindhorst.

Pomenuti košarkaš je u najjaču košarkašku ligu na svetu stigao sa LSU univerziteta. Može da pokriva dve pozicije, krilo i plejmejkera, a od samog starta igra kao plej.

Iako nije ispunio očekivanja, Simons je jedan od najboljih odbrambenih igrača u ligi i ostaje nam da vidimo gde će nastaviti karijeru, a proteklih dana, kroz medije se provlači vest da je za njega zainteresovana Minesota.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter