0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DRAGOVIĆ OTKRIO MALO POZNATE DETALJE O SEBI: Kako je udario predsednika Švajcarske, a evo čime bi se bavio da nije fudbaler! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.21 u 12:16

Kao najveće pojačanje ovog leta, Aleksandar Dragović je stigao u Crvenu zvezdu.

Reprezentativac Austrije je od prvog momenta pokazao da se radi o igraču svetskog kalibra, što su navijači i očekivali, ali neke stvari koje nisu znali o njemu, mogli su da saznaju iz emisije klupske televizije ‘Od gola do gola’, u kojoj je bio gost.

– Bio sam malo nervozan, ali je najlepše bilo kad sam ušao na teren i zaigrao pred navijačim, otkrio je Dragović na pitanje kako se osećao kada je prvi put kročio na ‘Marakanu’.

O najboljoj utakmici u karijeri:

– Imao sam par, ali mislim da je jedna od najboljih bila protiv Italije na Evropskom prvenstvu.

O navijačima:

– Svi znaju da su fenomenalni i jedni od najboljih na svetu.

Otkrio je Dragović i koji mu je najveći blam na terenu:

– Hvala Bogu, nisam ih imao previše. Kada sam bio u Bazelu udario sam u glavu predsednika Švajcarske kad smo osvjili Kup, to je tada bilo smeštno, ali kada bih mogao da vratim vreme, to ne bih ponovio.


(VIEDO:YouTube/Crvena zvezda)

Oktrio je Dragović i da Marko Gobeljić najgore parkira kola i provodi najviše vremena na telefonu, da se poslednji put dopisivao sa Popovićem, da prati ragbi, da mu se ‘Marakana’ najviše sviđa u Beogradu. Omiljena hrana mu je roštilj, u koji stavlja kečap i majonez, a na mali fudbal bi poveo Borjana, Kataija, Sanoga i Gobeljića, a da nije fudbaler, bio bi maneken.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter