1
Domaći fudbal

Fudbal-LingLong Super Liga season 2020-2021 TSC v Vojvodina TSC Players igraci Backa Topola Senta, 31.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOMBA U BAČKOJ TOPOLI: Stigao bivši igrač Čelsija, Partizan nije uspeo da ga dovede ali jeste TSC! (FOTO)

Objavljeno: 06.09.21 u 15:11

Mladen Krstajić dobio veliko pojačanje za kraj prelaznog roka.

Nedavno je tim iz Bačke Topole oduševio čitavu fudbalsku Srbiju, kada je u pogon pušten najmoderniji stadion u zemlji, a danas je TSC ponovo prijatno iznenadio, lansiravši pravu transfer bombu.

Član tima iz Bačke postao je Slobodan Rajković, nekadašnji fudbaler Čelsija, Hamburga, Palerma, ali i reprezentacije Srbije, koji je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Rajković u TSC stiže kao slobodan igrač, nakon što je prethodne sezone nastupao po jednu polusezonu za Peruđu, odnosno moskovskoj Lokomotivi.

Iskusni štoper je navodno prethodne zime, pre potpisa sa Peruđom, bio meta beogradskog Partizana, ali do dogovora nije došlo i on je na kraju završio u Italiji.

Rajković je svoju igračku karijeru počeo u OFK Beogradu, a pored „romantičara“ nastupao je i za Čelsi, HSV, Palermo, Tvente, Vitese, Peruđu, Lokomotivu iz Moskve.

0
0

1 Komentara

  1. I u najboljim godinama bio je kikser i rupa, ovo mu je maksimum gde moze igrati, vi novinari sto mozete izmisliti, to je cudo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter