3
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan kosarkaski klub promocija sportski direktor Zoran Savic Beograd Srbija 16.3.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZORAN SAVIĆ UDARIO PO ZVEZDI I FMP-U: Ako neko ima drugu ekipu, ona ne može igrati istu ligu kao i prva!

Objavljeno: 05.09.21 u 13:19

Prema njegovim rečima, Evroliga zna sve ovo.

Sportski direktor Partizana Zoran Savić je u razgovoru za Jutarnji list pričao o stanju u regionalnoj košarci, ali i o dolasku Željka Obradovića u Partizan. On je istakao da je ABA liga jedina na svetu gde su menadžeri vlasnici klubova, kao i gde druga ekipa nekog kluba igraju zajedno sa prvom, aludirajući na saradnju Crvene zvezde i FMP-a, ali i na Megu kao menadžerski klub.

Mi smo majstori na ovim prostorima da od normalnih stvari napravimo nenormalne. Ovo jedina liga na svetu, govorim o ABA ligi, gde su menadžeri vlasnici klubova, gde igraju druge ekipe nekog kluba. To je nemoguće bilo gde drugde, tačno se zna da ako neko ima drugu ekipu, tada ne može ta druga ekipa niti ući iz druge u prvu ligu po zakonu. I Evroliga sve to zna. A mi se pravimo kao da ne znamo. Neke se stvari tu moraju rešiti, zbog zdravlja košarke na ovim prostorima. Sami sebi pucamo u nogu, počeo je Savić.

Zeljko Zelimir Obradovic Zoran Savic Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Potom je pričao i o njegovoj reakciji kada je saznao da će Željko Obradović doći u najtrofejniji srpski klub. Dao je do znanja da je on prihvatio posao i bez Željka, ali i da je sve ovo sada vrhunska priča.

Kad sam dolazio, na ovoj funkciji sportskog direktora sam od marta, nisam ni pomišljao na to da će nam doći Željko Obradović za trenera. Kad mi je to rekao predsednik, mislio sam da je lud. Uostalom, ja sam prihvatio posao i bez Željka, jer mi je projekt bio zanimljiv, sada je ovo vrhunska priča. Neviđen se entuzijazam stvorio u i oko kluba, gradimo projekt za dve, tri godine, zaključio je Zoran Savić.

0
0

3 Komentara

  1. Narikače počele da nariču!!! Svake godine njima smeta nešto, a ne smetaju porazi od Borca, Cibone, Mornara, Splita, Zadra??? Kad ga pre ubediše da i on postane naslednik kuku todora i šećerka? E sada kad Budo gurne lovu od banana, a kum njegov posavetuje rumenog, eto sprdnje i cirkusa. Još kad otkljičaju bunkerišku, postaće najjači, u saopštenjima i bitkoinima!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter