1
Fudbal

Seydouba Soumah (Sejdubu Suma) promocija novog pojacanja FK Partizan na stadionu JNA 11.7.2017. Beograd, Srbija 20. Jul 2017. (credit image & photo: Srdjan Stevanovic / STARSPORT)

VOJNI PUČ U GVINEJI, A FUDBALER PARTIZANA ZAROBLJEN: Niko ne može da uđe ni izađe iz zemlje!

Objavljeno: 05.09.21 u 21:55

Ofanzivni vezista se nalazi na sigurnom.

Trebala je Gvineja da odigra meč protiv Maroka u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvu u Kataru, ali je meč odložen jer je u Gvineji izbio puč.Vođa demonstranata u Gvineji pukovnik Mamadi Dumbuja je pučom svrgnuo trenutnu vlast i preuzeo državu, a sve to je izazvalo velike nerede na ulicama.

Fudbaler Partizana Sejduba Suma nalazi se u Gvineji gde je trebao da odigra meč, ali nakon ovih dešavanja pitanje je kada će se on odigrati. Crno beli su se oglasili nakon dešavanja i istakli da se Suma nalazi na bezbednom.

„Drage kolege, povodom informacije koju ste mogli da pročitate da je u Gvineji došlo do državnog udara, informišem vas da je klub u kontaktu sa Sejduba Sumom i da je on na sigurnom. Nalazi se u hotelu sa svojom nacionalnom selekcijom, ali za sada ne zna kada ce se vratiti u Beograd, jer je avio saobracaj obustavljen. Niko ne moze da udje ni izadje iz zemlje. Svakako ćemo biti u stalnom kontaktu sa njim“.

U Gvineji se nalazi i bosanski trener Vahid Halihodžić koji obavlja poziciju trenera selekcije Maroka.

– Meč je otkazan. Možda će se igrati u Maroku, ali to još uvek ne znamo. Čujem metke u hotelu tokom celog dana. Čekamo da nam daju zeleno svetlo da odemo odavde. Za sada smo zaglavljeni – rekao je selektor Maroka Halilhodžić za „L’Ekip“.

0
0

1 Komentara

  1. A nama je Stanojevic rekao kako Suma ima rupturu misica od 10mm. , te ce se videti koliko dugo nece moci da igra. Covek sledeci dan otputovao na mec njegove reprezentacije.
    U Partizanu se ne zna ko vise laze i koliko se ovaj nabedjeni trener trudi da unisti Sumu.
    Daj Boze da ga Turci uzmu i sto dalje od Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter