0
ATP

FOTO: Unsplash/ josephine-gasser

US OPEN KAZNIO TENISERA ZBOG VELIKIH SLOVA NA ROZE TORBI: Moraće da plati 10.000 dolara! (FOTO)

Objavljeno: 05.09.21 u 15:12

Neočekivana i ogromna kazna.

Američki teniser Rajli Opelka, kažnjen je od strane US opena sa čak 10.000 dolara. On je na meču protiv Nikoloza Basilašvilija nosio roze torbu, koja je imala slova neprilagođene veličine.

Mnogi su ostali u šoku kada su čuli koliku će kaznu Opelka morati da plati, a sam teniser je istakao da je ovaj potez US opena smejurija. Takođe, dodao je i je u pitanju greška u proizvodnji, ali i da je sve učinio da prikrije to.

Kakva smejurija da US Open uradi tako nešto! 10.000 dolara za pink torbu? Ma hajde… Glavni sudija mi je rekao da sam morao da dođem i da pre izlaska izmerimo veličinu loga. Ja sam mislio da je druga torba u pitanju, taj logo je posebno napravljen. Merili smo. Bio je prevelik, ali to nije ista torba koju sam koristio na Rolan Garosu, uradili smo sve da ga smanjimo, počeo je Opelka, a potom je i otkrio šta se zapravo desilo:

Greška u proizvodnji, zbog konverzije u Evropi sa onim što je dozvoljeno. U prvom kolu mi je rečeno da prekrijem nešto preko toga, ali šta da radim kaznili su me sa 10.000 dolara, zaključio je Rajli Opelka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter