0
Fudbal

FOTO: Twitter/Bleacherreport

UMESTO DERBIJA SKANDAL: Policija prekinula meč između Brazila i Argentine! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.21 u 21:47

Derbi meč južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, između Brazila i Argentine prekinut je nakon svega nekoliko minuta igre.

Meč u Rasifeu između dve najbolje južnoameričke selekcije obeležio je veliki skandal, pošto je na intervenciju policije i zdravstvenih vlasti susret prekinut.

Tek što je lopta krenula sa centra, tačnije u trećem minutu, federalna policija je ušla u teren ne bi li sprečila Kristijana Romera., Đovanija Lo Selsa i Emilijana Martinesa da igraju meč, uz tvrdnju da su pomeniti igrači prekršili kovid protokol.

Naime, pomenuti igrači dolaze iz Engleske, zbog čega su prethodno morali da određeni period provedu u karantinu, što oni nisu učinili, tako da su brazilske vlasti reagovale i nastao je pravi haos, nakon kojeg su Argentinci napustili teren.

Nadležni organi Brazila su i pre utakmice obišli hotel u kome su bili smešteni „gaučosi“, kako bi pomenutoj trojci zabranili nastup na meču, a na listi „nepoželjnih“ se našao i Emilijano Buendija, koji se ipak nije našao u sastavu.

Kako su se Argentici oglušili o zabranu, do intervencije policije je došlo na samom terenu, nakon čega je meč prekinut.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter