0
Evropske lige

PRST U OKO NAVIJAČIMA VUČICEI: Ponikao u Romi, sada želi u Lacio

Objavljeno: 05.09.21 u 20:05

Otpisani kapiten Milana, Alesio Romanjoli polako radi na pronalasku nove sredine.

Navijači Rome su uveliko uzeli na zub Romanjolija, koji je prošao njihovu omladinsku školu, a razlog tome je teška provokacija kojiu je uputio fanovima „vučice“ nakon potpisao za Milano.

Italijanski štoper je nakon što je definitivno završio transfer u redove rosonera, na društvenim mrežama objavio svoj selfi u dresu Rominog najvećeg rivala, ekipe Lacija. Ovoga puta, Romanjoli bi taj dres mogao da ponese i na terenu, što će sigurno zagrejati njegove odnose sa navijačima svog nekadašnjeg kluba.

Ovaj transfer mogao bi da se realizuje narednog leta, pošto defanzivcu tada ističe ugovor sa Milanom i bez obeštećenja bi prešao u klub čiji je veliki navijač.

Romanjoli bi mogao da postane još jedan u nizu igrača koji bi bez obeštećenja mogli da napuste Milan, pošto su to prethodno učinili Donaruma i Čalhanoglu, a bez centa zarade rosoneri bi mogli da ostanu i u slučaju Franka Kesija, koji je na radatu PSŽ-a, a ugovor mu isto tako ističe narednog leta i nije voljan da ga produži.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter