0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia celebrates after scoring a goal during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PIKSI ISHVALIO MITROVIĆA: „On je kao Pančev“!

Objavljeno: 05.09.21 u 22:24

Briljira Aleksandar Mitrović, a briljira i fudbalska reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pobeda nad Luksemburgom bila je treća uzastopna, pa posle remija sa Portugalijom na startu, pa je naša reprezentacija na osnovu bolje gol-razlike zaseda na čelu grupe A. Blistali su izabranici Dragana Stojkovića na stadionu Rajko Mitić, a oduševljenje nije krio ni selektor Dragan Stojković posebno kada se poteglo pitanje o Aleksandru Mitroviću.

 Ne znam šta se dešava s njim,  očigledno da mu prijam kao trener, a verovatno bih mu prijao kao saigrač, davao bi još više golova – kazao je selektor i dodao:

Stojković je uporedio „devetku“ reprezentacije sa  nekadašnjim saigračem.

 Imali ste igrača koji se zvao Darko Pančev u vreme mog igranja za klub u čijim se prostorijama danas nalazim. On je bio golgeter i u Aleksandru vidim njegovu kopiju. Strašan u boksu, nemilosrdan u determinaciji, tako da su to karakteristike rasnog igrača.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter