0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Veliki derbi Brazila i Argentine!

Objavljeno: 05.09.21 u 11:00

Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo u Kataru pružaju pravu zabavu za klađenje. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

18.00 Bugarska – Litvanija

Bugari su osokoljeni bodom iz Firence i dobrom igrom da moraju nastaviti u tom ritmu i dobiti Litvaniju, koja nema ni poen do sada. Uspeli su da izgube katastrofalno na svom terenu 1-4 i od Severne Irske, sa kojom su Bugari isto remizirali. Vreme je za prvu pobedu komšija.

Predlog: 1 (1,52)

15.00 Belorusija – Vels

Ključna utakmica za Vels da se priključe u borbu za prva dva mesta sa Češkom i poodmaklom Belgijom. Ovo moraju dobiti. Bolorusija ima samo tri poena od pobede nad Estonijom, a nikom drugom nisu ni gol dali. Vels je dobio Češku u Kardifu 1-0 i u slučaju da ne pobede ovde to će pasti u vodu.

Predlog: 2 (1,67)

20.45 Švajcarska – Italija 

Šampioni Evrope su imali omanji kiks u Firenci gde nisu pobedili Bugarsku ali i dalje su u najdužem nizu bez poraza ikada. Reprezentacija Švajcarske deluje da je prošla svoj vrhunac iako su imali dobar EURO. Na Sent Jakob stadionu u Bazelu jurimo dvojku i definitivno zakucavanje prvog mesta u grupi od strane Manćinija.

Predlog: 2 (1,99)

21.00 Brazil – Argentina

Dve prvoplasirane reprezentacije Južnoameričkih kvalifikacija neće imati problema da odu u Katar na SP, ali Brazil će želeti osvetu za finale Kopa Amerike koje im je Argentina uzela. Deluju premoćno sa 7 pobeda u 7 utakmica, dok ni njihov današnji gost nema još poraz. U poslednji 5 domaćini nisu primili ni gol, tako da je i odbrana zategnuta. Čvrst kec sa jedan razlike.

Predlog: 1 (2,10)

KUPNA KVOTA 10,61 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 6548275

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter