0
Evropske lige

(190916) -- MONACO, Sept. 16, 2019 (Xinhua) -- Gelson Martins (L) of AS Monaco vies with Bouna Sarr of Olympique Marseille during the French Ligue 1 match between AS Monaco and Olympique Marseille in Monaco, Sept. 16, 2019. (Photo by Franck Pinaro/Xinhua)

NASTAVLJA SE SKLAPANJE MOĆNOG BEŠIKTAŠA: Nakon Pjanića i Bačuajia, vreme ja za pojačanje iz Bajerna!

Objavljeno: 05.09.21 u 14:53

Prošle godine je stigao u Nemačku.

Prelazni rok u Turskoj traje do 8. septembra, a Bešiktaš ne staje sa pojačanjima. Gotovo da je čitav svet ostao iznenađen kada je Miralem Pjanić kao pozajmljen igrač Barselone stigao u Tursku, a zvučno pojačanje predstavljao je i Miču Bačuaji.

Tako je prema najavama turskih medija, došlo vreme za angažovanje desnog beka. Prva meta Bešiktaša biće fudbaler Bajerna iz Minhena Bouna Sar. On je prošle godine došao iz Olimpika, ali nije dobio mnogo prostora da pokaže svoj talenat.

Samim tim, postoji mogućnost da on ode na pozajmicu u Bešiktaš. Sar je protekle sezone odigrao samo 15 utakmica, dok je ove nastupio u dva susreta. Kako sada stvari stoje, on neće imati veliku minutažu u Bajernu, pa deluje da je odlazak u Tursku dobra opcija za njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter