0
Evropske lige

Fudbal Prijateljski mec-Friendly match Francuska v Srbija Paul Pogba (L) and Nemanja Matic Bordeaux, 07.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MLADI FUDBALER JUVENTUSA PREMINUO OD POSLEDICA TEŠKE BOLESTI: Pogba mu je posvećivao golove, ova vest ga je pogodila!

Objavljeno: 05.09.21 u 14:30

Tragedija u Italiji.

Prema navodima italijanskih medija, 17-godišnji fudbaler Juventusa Brajan Dodijen preminuo je od posledica teške bolesti. Njemu je 2015. godina dijagnostifikovan rak, 2019. se vratio u ekipu, svi su mislili da će uspeti da se izbori, ali nažalost ga je sačekao najgori mogući scenario.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Ova vest posebno je pogodila fudbalera Mančester junajteda Pola Pogbu, koji je dok je nosio dres Juventusa svaki pogodak posvećivao mladom Dodijenu. Svoju tugu, Francuz je iskazao na Instagramu rekavši da je Brajan bio snažan primer svima.

Tuga… Moje saučešće svima koji su bili bliski sa Brajanom. Nikad nije lako kada izgubite nekog voljenog, ali nikad te neću zaboraviti. Počivaj u miru, Brajane. Borio si se, bio snažan i primer svima. Zbogom, moj mali prijatelju, napisao je Pogba.

Podsećamo, Pogba je iz Juventusa u Mančester junajted otišao 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter