2
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije Season 2019-2020 Cukaricki v Radnicki Nis Nikola Cumic celebrates after scoring a goal Beograd, 03.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GRCI OTKRILI SVE DETALJE: Zvezda dugo čekala Čumića, a on nije hteo ni da čuje za ‘večite’!

Objavljeno: 05.09.21 u 19:49

Na ‘Marakani’ su se nadali da bi uz Rišeira Živkoivića mogli da dovedu još jednog igrača, ali…

Pregovaralo se o dolasku Nikole Čumića u Crvenu zvezdu iz Olimpijakosa, ali je on poslednjeg dana prelaznog roka predstavljen kao veliko pojačanje Lucerna.

Nekadašnji igrač niškog Radničkog je u Švajcarsku stigao na pozajmicu iz Olimpijakosa, a ovaj klub ima pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone. Olimpijakos je tokom dugih pregovora uporno odbijao ponude iz Ljutice Bogdana, a Čumić je za ovaj klub ugovorom vezan do 2024. godine.

Ipak, sada su se pojavili novi detalji. Grčki mediji pišu da 22-godišnje krilo nikada nije ni želeo da se vrati da igra u Srbiju, već da su njegovi planovi uvek bili vezani isključivo za crveno-bele iz Atine ili neki drugi klub van domovine. ‘Zvanična’ priča je bila da je Lucern ‘u poslednji čas’ izneo jaču ponudu od crveno-belih, ali deluje da tim iz Ljutice Bogdana nije bio opcija za mladog igrača.

– Istina je da su ove godine bili bliži nego ikad, pošto su Zvezda i Olimpijakos blisko pregovarali. Ali, Nikola Čumić nije hteo ni da čuje o predlozima Crvene zvezde ili Partizana. Od početka je hteo da ostane u Olimpijakosu, a ne da se vraća u domovinu, piše ‘Fosonline’.

februar 22. .2020. Nikola Cumic, Stefan Kovac Nis, Srbija, Radnicki Nis, Super liga Srbije Cukaricki (credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT)

Prema navodima ove publikacije, Lucern je Čumiću garantovao veliki broj nastupa, što mu je bilo najvažnije, a preuzeo je od Olimpijakosa sve obaveze prema njemu.

Momak rođen pre 22 leta u Užicu je ponikao u Slobodi iz rodnog grada, kasnije je igrao za Metalac, pa Radnički, iz kog je za pola miliona evra prešao u Olimpijakos, koji ga je svojevremeno poslao na kaljenje, prvo na ‘Čair’, a onda i Sporting Hihon.

 

0
0

2 Komentara

  1. Cista laz, sa Cumicem je sve bilo dogovoreno, jedino Zvezda i Grci nisu dogovorili obestecenje jer je Zvezda htela sano da ga otkupi bez pozajmice

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter