0
Fudbal

France player Patrice Evra, right in action against Serbia's Milos Krasic, left, during their World Cup 2010 qualifying soccer match between Serbia and France, at Belgrade, Serbia, September 9, 2009..Starsportphoto/Srdjan Stevanovic©

EVRA POGAĐA DIREKTNO U METU: „Nikad niste osvojili Ligu šampiona!“ (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.21 u 09:19

Patris Evra ima poruku za navijače i igrače Mančester sitija.

Nekadašnji levi bek Francuske reprezentacije i legenda Mančester junajteda pozant je kao neko ko stalno zbija šale i uvek pravi smicalice. Ovoga puta jedna teška istina bila je upućena svim pristalicama ljutog rivala iz Mančestera.

Majk Ričards, nekadašnji igrač Mančester sitija, i Evra našli su se na stadionu „Etihad„, te je u jednom trenutnu Ričards rekao kako je prelep stadion, sa čim se Evra složio i dodao „ali nikada niste osvojili Ligu šampiona„, na šta se njegov kolega samo nasmejao.

 

Evra i Ričards su imali veliki rivalitet u periodu od 2006. do 2014. koliko je Francuz bio član kluba sa „Old Traforda„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter