0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: Jesse Lingard of Manchester United waves to the fans after the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DŽESI LINGARD VODIO ENGLEZE DO POBEDE: Albanija u finišu slavila protiv Mađarske!

Objavljeno: 05.09.21 u 21:23

Fudbaleri Engleske savladali su Andoru rezultatom 4:0 u okviru kvalifikacione grupe I za Svetsko prvenstvo.

Time je nastavljen niz od svih pet pobeda za Engleze u ovom kvalifikacionom ciklusu, a blistao je fudbaler Junajteda Džesi Lingard.

Tamo gde je stao Lingard, nastavio je Kejn. Najpre je Maunt napravio mini slalom u šesnaestercu Andore, a potom je srušen.

Sudija je pokazao na jedanaesterac, a napadač Totenhema je stao iza lopte. Golmani uglavnom pokušavaju da ukradu koji centimetar prilikom penala tako što će istupiti isped linije, ali je golman Andore imao drugu strategiju, te je stao iza linije.

Ništa nije omelo Kejna koji je duplirao prednost svog tima.

Novi gol Lingarda došao je u 78. minutu. Ponovo mu je Saka asistirao na ivici šesnaesterca, a da je u sjajnoj formi Englez je pokazao lucidnim šutem gde je lopta, za golmane nezgodno, odskočila tik ispred čuvara mreže Andore.

Uzvratio je Lingard Saki. Najpre je Arnold, u njemu prepoznatljivom stilu, brzo izveo korner i dodao Lingardu koji je nabacio loptu na glavu Saki za 4:0.

Englezi su trenutno prvi u grupi sa 15 poena ispred Albanije koja je druga sa devet. U narednom kolu putuju u Poljsku gde ih očekuje duel sa najvećim rivalom u okviru ove grupe

Upravo su pomenuti Albanci stigli do pobede protiv Mađarske u Tirani minimalnim rezultatom. Jedini gol na meču postigao je Armando Broja u 87. minutu.

Bili su Mađari u napadu i stiče se utisak da je njihov fudbaler fauliran. Ipak, sudijska pištaljka se nije oglasila, a Albanije je krenula u kolu koja je završena golom mladog napadača Sautemptona. Albanci u narednom kolu dočekuju San Marino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter