1
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

CRVENA ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE NA PROSLAVU 58. ROĐENDANA MARAKANE: Ulaz je besplatan, najavljen je spektakl!

Objavljeno: 05.09.21 u 14:08

U pitanju je 8. kolo Superlige Srbije.

Fudbalski klub Crvena zvezda će na utakmici protiv Proletera, koja će se odigrati u subotu 11. septembra proslaviti 58. rođendan stadiona „Rajko Mitić“. Tim povodom će ulaz na meč 8. kola Superlige Srbije biti besplatan, a zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku još jednom da uživaju u sjajnoj atmosferi. Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

Navijači Crvene zvezde su najavili veliku proslavu povodom 58. rođendana naše kuće, koja je kroz istoriju imala priliku da bude domaćin najvećih uspeha, neverovatnih utakmica, kao i lavine emocija. Kako bismo na dostojan način obeležili rođendan stadiona „Rajko Mitić“, odlučili smo da karte za meč protiv Proletera budu besplatne. Jedino ograničenje kada je ulaz u pitanju tiče se sektora VIP Zapad, koji će biti namenjen vlasnicima sezonskih ulaznica za VIP Zapad i Zapad. Preostale tribine biće otvorene za sve posetioce, a crveno-beli se raduju prilici da ponovo ugoste veliki broj zvezdaša.

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal Aleksandar Dragovic El Fardou Ben Nabouhane Sekou Sanogo Strahinja Erakovic Milan Rodic Milos Degenek (R)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Crvena Zvezda
Beograd, 29.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Pozivamo sve navijače da budu deo nezaboravne proslave, koja će se se održati na utakmici protiv tima iz Novog Sada. Ubuduće će se kao i u slučaju rođendana kluba i rođendan Marakane proslavljati na prvom sledećem prvenstvenom duelu. Vreme odigravanja utakmice protiv Proletera biće naknadno objavljeno.

Zvezdaši dođite na Marakanu, da zajedno proslavimo rođendan naše kuće, pisalo je u saopštenju FK Crvena zvezda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter