0
Odbojka

Giovanni Guidetti CEV EuroVolley 2021 semi-final women's volleyball match between Serbia and Turkey, in Belgrade, Serbia on Sept. 3, 2021. 3.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

TURKINJE OSVOJILE BRONZU: Opravdale ulogu favorita!

Objavljeno: 04.09.21 u 19:22

Odbojkašice Turske ubedljivom pobedom do trećeg mesta. 

Završen je meč za treće mesto između odbojkašica Turske i Holandije, koju su reprezentativke sa Bliskog Istoka pobedile sa 3:0 u setovima.

Bilo je očekivano da će Turkinje da pobede u ovom meču jer su dosta kvalitetnije od svojih rivalki, a to se videlo i na terenu. Prvi set su odbojkašice Turske lagano osvojile u svoju korist sa 25:20, a drugi još lakše rezultatom 25:19. Tek u trećem setu su odbojkašice Holandije pokazale šta umeju, imali su prednost sve do samog kraja utakmice, ali onda Turkinje okreću set u svoju korist i završavaju meč rezultatom 25:23.

Turkinjama je ovo treća bronzana medalja na Evropskim prvenstvima, sa druge strane Holanđanke ostale su bez medalje te se njihov bilans od jednog zlata, četiri bronze i jedna bronza, neće menjati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter