0
Evroliga

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda - CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

PORVEDA JE PROŠLOST: Milutinov odigrao odličan meč po povratku na parket

Objavljeno: 04.09.21 u 18:16

Srpski reprezentativac odigrao dobru rolu u pobedi svog CSKA nad ekipom Parme.

Nekdašnji košarkaš Partizana, Nikola Milutinov vratio se na teren pose duge pauze, koja je usledila nakon što je u evroligaškom susretu sa Bajernom, krajem januara ove godine, doživeo povredu ramena.

Ta povreda je sada prošlost, a srpski centar se sa svojim timom priprema za izazove koji ih očekuju u predstojećoj sezoni.

„Armejci“ se trenutno nalazie na pripremama, u sklopu kojih su odigrali meč na Kontrašin-Belov kupu, protiv Parme iz Perma i slavili rezultatom 94:56. U ovaj trijumf, Milutinov je ugradio svojih 12 poena i pet skokova i nagovestio da će nastaviti tamo gde je stao pre nezgodne povrede i biti jedna od glavnih uzdanica trenera CSKA, Ditimtrisa Itudisa.

Kod Moskovljana najefikasniji je bio Nemac, Johanes Fojtman sa poenom više od našeg košarkaša, a dvocifreni su još bili Aleksej Šved i Semen Antonov sa po 10 poena.

Na ovom susretu Milutinov je nastupio protiv još jednog bivšeg košarkaša Partizana, Artsjoma Parahovskog, koji je susret završio sa 10 poen i pet skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter