0
Odbojka

FOTO: Twitter/Screenshot

KOLIKO SAMO EMOCIJA U JEDNOM VIDEO SNIMKU: Terzić im pred finale rekao da igraju za svoju dušu, pogledajte kako su naše šampionke reagovale! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.21 u 15:35

Bez obzira na sve, onu su već naše šampionke.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ‘preživela’ je polufinalni maraton nakon kojeg je savladala selekciju Turske sa 3:1 u setovima.

Ne možemo nabrojati koliko puta su nas ove devojke učinile ponosnim, a juče su još jednom u tome uspele. One su se plasirale u finale Evropskog prvenstva, gde brane zlatnu medalju. Selektor Zoran Terzić je nakon meča imao vrlo emotivnu poruku za njih pred finalnu utakmicu sa Italijom.

Ja se iskreno nadam da devojke mogu da odigraju jednu utakmicu za njihovu dušu. Ništa drugo… Da ne brinu da li će im neko reći nešto loše posle utakmice ako izgube. Jednostavno, da budu vesele, raspoložene i pre i za vreme i posle meča, kako god se on završio – rekao je Terzić, a kako su one reagovale pogledajte u priloženom video snimku:

Izabranice Zorana Terzića će treći put zaredom igrati finale kontinentalnog šampionata, peti put u istoriji. Meč je na programu večeras od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter