0
Domaći fudbal

Guelor Kanga Petar Stanic Milos Gordic Nikola Krstovic Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezda prodala igrača, mladi napadač se seli u Slovačku!

Objavljeno: 04.09.21 u 12:22

Zvezda će zaraditi i od naredne prodaje talentovanog igrača.

Željko Gavrić je otišao u Ferencvaroš za 1.200.000 evra, Erik Jirka se otisnuo u Ovijedo za 500.000 evra a sada, čelnici Crvene zvezde sada su prodali još jednog fudbalera. U pitanju je Nikola Krstović koji će karijeru nastagiti u slovačkoj Dunajskoj Stredi.

Prema saznanjima Mozzart Sporta crveno-belima na ime obeštećenja sleduje 400.000 evra. Ako ćemo gledati iz ekonomskog ugla, Zvezda je na ovom transferu ostvarila profit od 150.000 evra, s obzirom da je Krstovića dovela iz Zete za 250.000 evra.

Nikola Krstovic Crvena Zvezda – Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Osim toga, ekipa srpskog šampiona će inkasirati i deset odsto od naredne prodaje crnogorskog napadača. Podsetimo, Krstović je sa Zvezdom potisao ugovor februara 2019. godine, nakon čega je odmah vraćen u Zetu na pozajmicu do kraja sezone. Kada je Dejan Stanković postao šef stručnog štaba crveno-belih, Krstović je poslat na kaljenje u Grafičar, da bi posle iskustva u Prvoj ligi Srbije u prošloj i na na početku ove sezone dobio šansu, koju i nije baš najbolje iskoristio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter