0
Fudbal

Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DUŠAN TADIĆ: ‘Okrećemo se sledećoj utakmici! Irci kidaju i grizu, ali sve zavisi od nas’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.21 u 22:52

Kapiten je zadovoljan rezultatom!

Fudbalska reprezentacija Srbije je savladala Luksemburg u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. Izabranici Dragana Stojkovića su na stadionu ‘Rajko Mitić’ slavili rezultatom 4:1.

Nakon još jednog odličnog izdanja, oglasio se kapiten Dušan Tadić.

-Dosta dobro smo otvorili utakmicu, poveli 2:0 i sve je išlo u najboljem mogućem redu. Malo smo stali, stvorili su nam neke probleme pošto su promenili sistem igre. Tu smo trebali da budemo mirniji na lopti. Na kraju je dobro što smo na 2:1 postigli treći gol. Posle 2:0 mislili smo da ćemo lako, ali nikoga ne možete da pobedite lako. Moramo da budemo ubice, da tražimo treći gol, da menjamo mentalitet. Bitno je da smo pobedili sa tri gola razlike. Ovu ćemo utakmicu da zatvorimo i idemo na sledeću – rekao je Tadić za Sport Klub.

Kapiten Ajaksa se potom osvrnuo na sledeći meč koji Srbija igra u utorak.

-Mislim da Irci neće biti demoralisani. Oni se uvek bore i daju 200 posto. Kidaju, grizu i smatram da neće biti laka utakmica, ali naravno da sve zavisi od nas – zaključio je iskusni vezista.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter