0
Fudbal

Trening fudbalera Srbije u SC FSS. Stara Pazova, 03.09.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija

DEJAN STANKOVIĆ IMA MOĆNU PORUKU ZA PIKSIJA I ORLOVE: ‘Da budu svoji, da budu pravi kad je najteže’

Objavljeno: 04.09.21 u 13:33

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu, 4. septembra igra važan meč u kvalifikacijama za plasman na Prvenstvo sveta koje se 2022. godine održava u Kataru.

Nakon brojnih nekadašnjih fudbalera naše zemlje, oglasio se i Dejan Stanković koji ima snažnu poruku za selektora Dragana Stojkovića Piksija. Trener Crvene zvezde najpre se osvrnuo na grupnu fazu Lige Evrope gde će se njegovi izabranici sastati sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom.

– Možda imena klubova nisu toliko atraktivna, ali sva tri protivnika imaju izuzetno kvalitetne timove. Braga igra mnogo mnogo dobar fudbal. Midtjiland već deset godina ima svoj program, svoj način rada, skautiranje, prodaju, organizaciju… Ukratko, imaju viziju i igraju ozbiljan fudbal. Ludogorec, kao i uvek, mogu levo, a mogu i desno. Zavisi kako im se zalomi. Neće nam biti nimalo lako. Svi kažu lagano proleće. Ništa u fudbalu nije lagano. Mi imamo svoje adute, imamo Marakanu, našu kuću u kojoj se osećamo moćno protiv bilo kog protivnika. Sigurno je da će i ove sezone neka ekipa na nama da okrnji zube.

Popularni Mister je iskoristio priliku da uoči nastavka kvalifikacija u kojima Srbija vodi veliku borbu sa Portugalom za prvo mesto i direktan plasman u Katar, pošalje poruku selektoru Stojkoviću koji veruje u napadački fudbal i njegovim izabranicima.

Imamo dosta kvalitetne momke i teren je merilo svega. Ja im zaista želim od srca svu sreću. Da budu svoji, da budu pravi kad je najteže. Da ne odustaju od svojih ideja i da guraju napred. Imamo dva kluba u grupnoj fazi evropskih takmičenja i jako je važno za srpski fudbal da imamo predstavnika i na Svetskom prvenstvu 2022. godine. Ne mešam se, samo želim puno sreće i puno uspeha.

Podsetimo, Srbija će kvalifikacionu utakmicu protiv Luksemburga igrati u subotu od 18:00, na stadionu Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter