0
Evropske lige

FOTO: usernameluka/Instagram

CRNOGORSKI NAPADAČ U NOVOJ ‘EPIZODI’: Luka Đorđević napustio Rusiju, već je potpisao ugovor sa novim klubom!

Objavljeno: 04.09.21 u 15:57

Crnogorski napadač pred novim izazovima.

Luka Đorđević odlučio je da promeni sredinu, pa je nakon dugog perioda u Rusiji, krenuo ka drugom delu Evrope. Doskorašnji napadač Lokomotive iz Moskve karijeru nastavlja u Danskoj. On je potpisao trogodišnji ugovor sa Vejleom.

Crnogorski golgeter je u Dansku stigao kao slobodan igrač, pošto je u junu raskinuo ugovor sa Lokomotivom. Mnogo se očekuje od njega, pre svega da reši ofanzivne probleme Vejla.

U prvih sedam kola, Vejle je postigao svega četiri gola i osvojio samo jedan bod, pa se nalazi na poslednjem mestu na tabeli u šampionatu Danske. U špicu, Luka će zameniti Vahida Fagira, koji je prodat Štutgartu za 4.500.000 evra.

Đorđević je karijeru počeo u Mogrenu iz Budve, zatim je prešao u Zenit, još 2012. godine. Bio je na pozajmicama u Tventeu, Sampdoriji, Ponferadini i Arsenalu iz Tule, da bi u avgustu 2019. potpisao za Lokomotivu u transferu vrednom dva miliona evra.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter