0
Boks

FOTO: BSS

BOKS SPEKTAKL U REGIONALNOJ LIGI: Zvezdin bal na vodi, kraj Save pao bratski klub Radnik! (FOTO)

Objavljeno: 04.09.21 u 21:31

Spektakularan dan boksa u Beogradu na vodi!

Crvena zvezda je kao domaćin 3. kola Regionalne lige, u predivnom ambijentu na ringu ispod Železničkog mosta, pobedila Radnik iz Bijeljine rezultatom – 12:8.

BK Crvena zvezda se nalazi na vrhu tabele svoje grupe ( bez poraza ) u kojoj su još Zagreb, Radnik i Maribor.

U drugoj grupi su Železničar, Vardar, Loznica i Podgorica. Po oceni stručnjaka, najjači utisak ostavio je Rus sa državljanstvom Srbije Vahid Abasov u velter kategoriji ( 69 kg ), jedan od lidera Crvene zvezde. Pred njim je oružje položio sjajni Gali Šepić. Dobre borbe su viđene i u ostalih devet kategorija.

FOTO: BSS

Uzbudljive mečeve ovog puta pratio je i zanimljiv zabavni program sa brojnim poznatim ličnostima.
Čitav šou je najavljivajući mečeve iz ringa vodio pevač Dragan Kojić Keba. Podršku svojim zvezdašima dali su iz prvog reda fudbalski trener i bivši igrač crveno-belih Boško Đurovski, bivša košarkaška reprezentativka Milica Dabović i cela uprava FK Grafičar na čelu sa Slobodanom Govedaricom.

Bio je ovo još jedan trijumf boksa u kojem je uživao i predsednik BSS Nenad Borovčanin. TV Arena je uživo prenosila mečeve.

C. zvezda – Radnik 12:8
Mladi 56 kg:
Beriša – Anel Rahimić 0:2

Mladi 60 kg
Ivković – Hučić 2:0

56 kg ( perolaka )
Jovanović – Alen Rahimić 0:2

60 kg ( laka )
Gligorić – Ivković 2:0 (diskvalifikacija Ivkovića)

64 kg ( poluvelter )
Vujčić – Đekić 2:0

69 kg ( velter )
Abasov – Šepić 2:0

75 kg ( srednja )
Rogić – Cvitković 0:2

81 kg ( poluteška )
Marković – Martinović 2:0

91 kg ( teška )
Magomedov – Ćestić 2:0

+91 ( superteška )
Stanković – Veletić 0:2

FOTO: BSS

Spektakl ispred TC Galerija uveličala je prisustvom pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je i pored izostanka sa meča sina Veljka, koji je od ove nedelje pojačao BK Crvena zvezda, došla da podrži svoj voljeni klub.

Veljko Gligorić, reprezentativac Srbije koji je u ovom meču debitovao za novi klub – Crvenu zvezdu, posle pobede prekidom od strane sudija ( diskvalifikacija Nikole Ivkovića ), izjavio je:

– Drago mi je što je Crvena zvezda na mom debiju pobedila. Verujem da sam opravdao poverenje nove, ambiciozne uprave crveno-belih. Zvezda je ostala na vrhi tabele u svojoj grupi, guramo dalje u šampionskom ritmu, do titule, što da ne. Konkurencija je jaka, ali imamo odličnu ekipu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter