1
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA POSLALA SPISAK U NION: Evo na koga Stanković računa u borbi za evropsko proleće!

Objavljeno: 03.09.21 u 15:17

Stručnjak na raspolaganju ima 27 fudbalera!

Crvena zvezda 16. septembra počinje takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope. Fudbaleri ekipe sa stadiona ‘Rajko Mitić‘ će odmeriti snage sa Bragom, Ludogorecom i Mitjilendom. Prva utakmica se igra u Beogradu, a rival je predstavnik Portugala.

Juče je istekao rok za prijavu igrača na koje će treneri računati tokom grupne faze. Stanković je izabrao 27 igrača i spisak je poslat u Nion.

Čuvari mreže: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloć Gordić

Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pavkov, Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Nikola Stanković.

Vezni red: Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Aksel Bakajoko, Rišairo Živković.

Napad: Milan Pavkov, Filipo Falko, Lui Dioni, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

0
0

1 Komentara

  1. Sa dokazano sporim igračima, kao što su Sanogo, Kanga, Ben, Krstičić, Gobeljić, sa brzim ali tehnički limitiranim igračima kao što su Bajakoko i Srnić, teško ćemo postići nešto zapaženo u grupnoj fazi LE! Trebao je “mister” o ovome ranije da misli!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter