3
Košarka

Zeljko Zelimir Obradovic Alen Smailagic Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ŽELJKO NAŠAO DOBITNU KOMBINACIJU: Smailagić uništio Cedevitu!

Objavljeno: 03.09.21 u 19:35

Košarkaši Partizana osvojili su treće mesto na turniru u Opatiji, pošto su ubedljivo savladali Cedevita Olimpiju rezultatom 100:83.

Ekipa Željka Obradovića je pokazala potpuno drugačije svetlo u odnosu na prvi meč sa Cibonom i obradovala navijače na društvenim mrežama.

Partizan je odigrao sjajan meč, Željko je očigledno probudio ekipu, koja je pokazala kako bi mogla da izgleda kada sezona počne. Fenomenalnu partiju je pružio Alen Smailagić, pošto je ubacio 22 poena i pokazao da će biti najjače napadačko oružje Partizana.

Odličnu rolu je imao i mladi Uroš Trifunović koji nagoveštava da bi mogao da zasija punim sjajem pod komandom Obradovića. Od početka je bilo jasno da je Partizan ušao motivisanije u ovaj duel i vrlo lako je slomio otpor Cedevite Olimpije.

Partizan: Kuruc 8, Ledej 9, Zagorac 12, Avramović 9, Koprivica 2, Dangubić 6, Smailagić 22, Jovanović, Mur 12, Glas 3, Trifunović 15, Madar 2

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter