0
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi (L) Ljubinko Drulovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA – LUKSEMBURG: Saopštenje Fudbalskog saveza Srbije!

Objavljeno: 03.09.21 u 15:49

Protokol je poznat!

Za utakmicu Srbija – Luksemburg (kvalifikacija za SP, subota 4. septembar 2021. godine (stadion ‘Rajko Mitić’, 18 časova) ulazi za posetioce biće otvoreni dva sata pred početak meča, dakle od 16 časova.

Fudbalski savez Srbije apeluje na sve koji će biti prisutni na utakmici da se ponašaju u skladu sa Zakonom Republike Srbije o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama i u vezi sa sportskim priredbama.

To podrazumeva sledeće:

– Fer i sportsko navijanje
– Obzirom na to da se kapije na stadionu otvaraju od 16 časova da dođu na vreme u zonu stadiona kako bi se izbegla nepotrebna gužva i zadržavanje na ulaznim kapijama
– Da se postupa po zahtevima redarske službe
– Da ne donose predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadionu (zapaljivi predmeti, upaljači, šibice, novine, podmetači i sl)
– Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion
– Da ne uskaču u teren pre, za vreme i po završetku utakmice
– Prilazi, ulazi i tribine se snimaju pre, za vreme i po završetku utakmice
– Po Zakonu moraju kod sebe imati indetifikaciona dokumenta
– Da utakmici ne mogu prisustvovati lica mlađa od 16 godina koja nisu u pratnji roditelja ili staratelja – navodi se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter