0
Košarka

Luka Doncic (L) and Goran Dragic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PRE ČETIRI GODINE SU OSVOJILI EVROPSKO, SAD HOĆE DA POKORE NBA: Kokoškov, Dončić i Dragić ponovo zajedno?!

Objavljeno: 03.09.21 u 12:36

Samo da Dončić bude zadovoljan.

Pre četiri godine, Goran Dragić, Luka Dončić i Igor Kokoškov osvojili su Evropsko prvenstvo, a sada će ponovo zajedničkim snagama juriti ka NBA tituli.

Kako navode tamošnji mediji, Dalas želi da u svoje redove dovede Slovenca Gorana Dragića, koji bi predstavljao idealnu zamenu Dončiću. Pre dve godine, Dragić je odigrao fantastičnu sezonu u Majamiju, s kojim je uspeo da se domogne velikog NBA finala.

Kraj protekle sezone je doneo i trejd za ovog slovečankog košarkaša, on je 6. avgusta prešao iz Majamija u Toronto, međutim, odmah po dolasku je rekao da mu se ne sviđa grad i da ima više ambicije.

Iskusni Dragić ima 35 godina, u NBA ligi je 13 sezona, a do sada je nastupao za Finiks, Hjuston, Majami i Toronto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter